Prawn korma con gambones

Prawn korma con gambones

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Prawn korma con gambones. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Prawn korma con gambones is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Prawn korma con gambones is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Prawn korma con gambones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Prawn korma con gambones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Prawn korma con gambones is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Prawn korma con gambones estimated approx 3 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Prawn korma con gambones using 22 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

#delantaldorado Este domingo hemos viajado a la India a través de una comida temática con pan naan (versión integral), tikka masala, prawn korma y mango lassi. ¡¡Una delicia muy repetible!! El prawn korma va con langostinos, pero no teníamos así que lo hemos hecho con gambones ¡¡y ha quedado riquísimo!! Los gambones pesaban con cáscara unos 550 gr y sin ella aprox 370 gr. Si no te importa que la salsa sea menos espesa y quieres restar calorías y grasas al plato puedes cambiar la nata líquida por leche evaporada o leche entera. El acompañamiento perfecto es un arroz basmati cocido o frito al estilo indio

Ingredients and spices that need to be Take to make Prawn korma con gambones:

  1. 16 gambones congelados (peso sin cáscara 370 gr aprox)
  2. 1 cucharada mantequilla o 2 cucharadas de aceite de oliva
  3. 125 gr yogur natural sin azúcar
  4. 200 gr nata líquida para cocinar, leche evaporada o leche entera
  5. 1 vaso caldo de pollo
  6. 2 cucharadas tomate frito
  7. 1 cucharada almendras picadas
  8. 1 cucharadita guindillas rojas picadas (opcional si te gusta el picante, yo no puse)
  9. 1 cucharadita ajo en polvo
  10. 1 cucharadita jengibre molido
  11. 1 cucharadita cúrcuma
  12. 1 cucharadita garam masala
  13. 1 cucharadita cardamomo molido
  14. 2 cucharaditas pimentón dulce
  15. 2 cucharadas cilantro fresco o seco de buena calidad
  16. 1 cucharadita anís o matalahúva o una estrella de anís
  17. 5 clavos
  18. 1 buen chorro de zumo de limón
  19. 1 hoja laurel
  20. 1 rama canela
  21. al gusto pimienta negra
  22. al gusto sal

Instructions to make to make Prawn korma con gambones

  1. Si los gambones son congelados, como los míos, ponlos a descongelar. Cuando estén descongelados pélalos
  2. Mezcla el yogur con 1 buen chorro de zumo de limón, 1 cucharadita de ajo en polvo y 1 cucharadita de jengibre molido. Remueve bien
  3. Mete dentro los gambones pelados y mézclalos bien con la salsa. Tapa con film transparente y deja marinar en la nevera un par de 2 horas. Si es más tiempo, no pasa nada
  4. Pasado el tiempo de marinado, preparamos la salsa. Para ellos ponemos una cucharada de mantequilla o 2 de aceite en una sartén. Cuando se haya derretido echa 2 cucharadas de tomate, 1 cucharadita de cúrcuma, 1 cucharadita de garam masala, 1 cucharadita de cardamomo molido, 2 cucharadas de cilantro fresco o seco de buena calidad, 2 cucharaditas de pimentón dulce, 1 cucharadita de anís o matalahúva o una estrella de anís y 5 clavos
  5. Remueve bien para que cocine todo un par de minutos a fuego medio-bajo sin que se queme
  6. Añade los gambones con la salsa que les quede del marinado. Cocínalos durante 5 minutos a fuego medio, removiendo con frecuencia
  7. Eche el vaso de caldo de pollo, los 200 ml de nata o lácteo que pongas, la cucharada de almendras picadas, la rama de canela, la hoja de laurel y sal y pimienta negra molida al gusto. Baja el fuego y deja que se cocine chup chup a fuego medio 15 minutos
  8. Retira del fuego y deja que repose 5-10 minutos antes de servirlo caliente

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little essentially hot, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you do not require to learn them but only if you master some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to quick and also simple lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Prawn korma con gambones. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Gambas en escabeche

Tarta de jamón, queso y huevo

Coliflor al horno