Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok is one of the most popular of current trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok estimated approx 40'.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok using 14 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Hoy toca una receta asiática. Comida sana y llena de sabor. Se puede maridar con una cerveza negra Praga.
Ingredients and spices that need to be Get to make Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok:
- 500 g Fideos Chinos SOUBRY (2 Paquetes)
- 276 g Pechuga de Pollo (1 Pechuga)
- 110 g Cebolleta (1 Cebolleta)
- 160 g Pimientos Verdes Italianos (2 Pimientos Verdes)
- g Pimientos Rojos Palermo (2 Pimientos Rojos)
- 170 g Zanahorias (4 Zanahorias Pequeñas)
- 50 g Salsa Soja (5 Cucharadas)
- 80 g Korean BBQ Sauce BIBIGO (Salsa Bulgogi) para marinar el pollo+ 3 cucharaditas al finalizar el plato
- 6 g Vinagre de Arroz (1/2 Cucharada)
- 1 Cucharadas Aceite de Oliva Virgen Extra (A.O.V.E.)
- 4 Cucharadas Aceite de Sésamo para la verdurita+1 para freír los fideos
- 1 Cucharada Vinagre de Arroz
- 2 l Agua más 1 Pastilla de Caldo de Pollo concentrado para la pasta
- Perejil picado para decorar y 6 cucharaditas de Aceite de Sésamo por cada plato
Instructions to make to make Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok
- En un Wok a fuego máximo (6 de 6) se añaden 3 cucharadas de Aceite de Sésamo y 1 Cucharada de A.O.V.E.
- Se Pelan los 170 g de Zanahorias y los 110 g de Cebolleta, se despepitan los 200 g Pimientos Rojos y los 160 g de Pimientos Verdes y se lavan todas las verduras. Se corta la cebolleta en juliana y los pimientos y las zanahorias en bastoncitos. Posteriormente se añade todo al Wok cuando el aceite esté caliente. Se deja a máxima potencia, meneando bien el Wok y cuando esté al gusto, se añaden los 50 g de Salsa de Soja y se retira.
- Mientras se hace la verdura, los 276 g de Pechuga de Pollo se corta en cubitos y se le añaden los 90 g de Korean BBQ Source. Se mezcla bien y se introduce en la nevera para que se marine.
- Se pone a cocer 2 l de Agua en una Cazuela y una vez se ponga a hervir, añadimos una pastilla de caldo de Pollo y lo retiramos del fuego e introducimos los fideos 4’ tal y como indica el fabricante
- Terminadas las verduritas y pasadas a un plato, sobre el mismo Wok sin añadir nada y a máxima potencia (6 de 6) añadimos los cubitos de pollo marinadas en la Korean BBQ Source. Doramos bien los cubos.
- En el momento que se encuentre el pollo a nuestro gusto, volcamos de nuevo las verduritas y las hacemos juntas y volvemos a retirar a un plato.
- Los fideos, después de haber estado 4’ en el agua caliente, en el mismo Wok a fuego máximo (6 de 6), añadimos previamente una cucharada más de Aceite de Sésamo y volcamos la pasta. Echamos por encima otra cucharada de Vinagre de Arroz y salteamos.
- Por último añadimos al Wok junto con los fideos, la verdurita y el pollo que teníamos reservado, añadimos tres cucharaditas más de Korean BBQ Source y salteamos.
- Servimos caliente, espolvoreamos perejil picado por encima y en cada plato, añadimos una cucharadita de aceite de Sésamo por encima.
As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little bit basically hot, you can make easy adjustments to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't require to learn them but just if you grasp some easy cooking methods.
This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Fideos Fritos Chinos con Pollo Korean BBQ y Verduritas al Wok. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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