Keftas con huevo y cous cous

Keftas con huevo y cous cous

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Keftas con huevo y cous cous. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Keftas con huevo y cous cous is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Keftas con huevo y cous cous is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Keftas con huevo y cous cous, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Keftas con huevo y cous cous delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Keftas con huevo y cous cous using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Sigo el recorrido de #papanoel 🎅que está vez me lleva a África, más precisamente a Marruecos 🇲🇦. Las keftas son una comida típica del norte de África y Oriente medio. Podríamos decir que son las albóndigas musulmanas. Y como no podía ser de otra manera, lo acompañe con un cous cous simple.
#1receta1arbol #mirecetario #arbolnavideño 🎄

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Keftas con huevo y cous cous:

  1. 500 grs Carne picada de ternera
  2. 7 Tomates cherry
  3. 500 cm3 Salsa de tomate
  4. 500 cm3 Salsa de tomate
  5. 2 Cebollas
  6. 1 Chile rojo
  7. 1 Limón
  8. 1 diente Ajo
  9. Jengibre
  10. Perejil
  11. Cilantro
  12. 300 grs Sémola de trigo
  13. C/n Sal, pimienta negra, pimienta de Cayena, comino, y canela

Instructions to make to make Keftas con huevo y cous cous

  1. Para empezar, hay que decir que son bastantes ingredientes y condimentos, así que es importante preparar la mise en place para no enloquecer en el intento de hacer las keftas. En un bowl vamos a poner la carne picada y la vamos a rociar con el jugo de un limón. Rallamos la cebolla (para que no se sienta la textura) y la agregamos al bowl. Ahora es el turno del perejil y el cilantro. Queremos que se sienta, así que vamos a picar una buena cantidad de cada uno y derecho al bowl.
  2. Ahora agregamos jengibre rallado, canela, comino y pimienta de Cayena. De todo media cucharadita. Sal y pimienta negra recién molida, de esto un poco más. Al gusto se puede decir. Agregamos un huevo a la preparación y mezclamos hasta que toooodos estos ingredientes y condimentos se mezclen entre sí y nos quede la carne bien saborizada. Reservamos en la heladera.
  3. En un sartén, ponemos un chorrito se aceite de oliva y rehogamos una cebolla, un diente de ajo y un poco de jenquibre rallado hasta que la cebolla este dorada. Echamos la salsa de tomate y dejamos cocinar por 10 minutos. Pasamos la salsa a una fuente para horno y en ella acomodamos las keftas. En los espacios vacíos, yo agregue los tomates cherrys cortados en mitades. Llevamos al horno medio por otros 10 minutos.
  4. Retiramos del horno sólo para agregarle 3 huevos y lo volvemos a cocinar por otro 10 minutos, hasta que el huevo este hecho.
  5. Mientras se hacen los huevos, en una olla ponemos a hervir una taza de agua. Una vez entra en ebullición, apagamos el fuego y le echamos una taza (misma cantidad que de agua) de sémola de trigo. Tapamos la olla y dejamos tratar y cocinar por 3 minutos. Pasado ese tiempo agregamos sal y pimienta a gusto, revolvemos y tenemos nuestro cous cous listo. Servimos y a disfrutar de estas albóndigas espectaculares y cargadas de sabor.
  6. Si te gusto la receta seguime en Instagram: Rotten.cocina

As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to achieve this goal. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to basic cooking skills for newbies you don't require to learn them however just if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Speedy Keftas con huevo y cous cous. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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