Pastel frío de atún y surimi

Pastel frío de atún y surimi

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pastel frío de atún y surimi. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pastel frío de atún y surimi is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Pastel frío de atún y surimi is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastel frío de atún y surimi, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel frío de atún y surimi delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel frío de atún y surimi is 3-4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel frío de atún y surimi estimated approx 15 Min.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Pastel frío de atún y surimi using 7 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta de pastel frío de atún y surimi, es una delicia, con pocos ingredientes y sin necesidad de cocinar, podremos disfrutar de una fantástica y saludable comida, perfecta para el verano. Puedes encontrar muchas otras recetas en el blog: La Maleta de Maggie, también encontrarás la receta en nuestro canal de YouTube.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel frío de atún y surimi:

  1. 8 rebanadas pan de molde sin corteza
  2. 6 barritas surimi
  3. 200 gr atún en conserva
  4. 5 cucharadas tomate frito
  5. al gusto Mayonesa
  6. Olivas para decorar
  7. Huevo duro para decorar

Steps to make to make Pastel frío de atún y surimi

  1. Para empezar esta deliciosa receta, cortaremos las cortezas del pan de molde, aunque es preferible que lo compréis sin corteza, pero como en este caso, solo tenía con corteza, simplemente hay que retirarla.
  2. Corta las barritas de surimi y mezcla con un poco de mayonesa, la cantidad, será en función de vuestros gustos y reserva la mezcla.
  3. En el molde que vayáis a utilizar, en mi caso he usado uno de, añade papel film en la base, de manera que sobresalga por los laterales, así será mucho más sencillo, retirar el pastel frío, del molde.
  4. A continuación, añadiremos una capa de pan de molde, y encima, esparciremos una pizca del tomate frito.
  5. Repartiremos correctamente el tomate, para que el pan de molde quede cubierto.
  6. En un bol, mezclaremos el atún con la mayonesa al gusto
  7. Añade una capa fina de la mezcla de atún y mayonesa en el molde, justo por encima de la capa de tomate y reparte bien por toda la superficie.
  8. Incorpora otra capa de más de pan de molde, otra de tomate triturado, repitiendo el proceso anterior, pero en esta ocasión, por encima del tomate frito, añadiremos una capa fina de la mezcla de surimi y mayonesa que habíamos reservado.
  9. Agrega otra capa de pan de molde, aplasta un poco con la mano y agrega otra capa fina de tomate frito, atún y mayonesa y, por último, otra de pan de molde.
  10. Cubre el pastel frío, con los laterales del papel film, añade un peso en la superficie, para que el pastel poco a poco se vaya compactando y reserva en la nevera durante 2 horas.
  11. Pasadas las 2 horas, retiraremos de la nevera, retiraremos el peso y los laterales del papel film, y con la ayuda de una bandeja o plato, desmoldaremos el pastel.
  12. Retira el papel film, y añade mayonesa por la superficie y los laterales del pastel frío, la cantidad será en función de tus gustos y preferencias.
  13. En mi caso, he decorado con unas aceitunas por encima y huevo duro rallado.
  14. Cuando termines, reserva el pastel frío en la nevera, hasta la hora de servir.

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make straightforward changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you don't need to learn them but only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to fast as well as simple lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Perfect Pastel frío de atún y surimi. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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