Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado estimated approx 60 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
Cuando hago el pavo relleno de Navidad siempre pongo la carcasa en una olla muy grande con una cebolla, zanahoria, puerro, apio, unos dientes de ajo, perejil y los restos de la salsa gravy, un limón, hoja de laurel, sal y pimienta, y lo dejo a fuego lento durante unas horas (este año 4). Luego lo dejo reposar, lo cuelo y las verduras y restos de carne los guardo para la perra. El resultado es un consomé delicioso que divido en raciones y congelo para usar como fondo en todo tipo de guisos, lentejas, sopa de cebolla etc. Tenía en la cabeza probar hacer arroz al horno con el consomé este año, así que guardé un bote en la nevera y ayer hice este arroz. No le puse patata porque seguimos estando un poco llenos después de las cenas y comidas navideñas. Seguí las medidas que nos dice Tesa en su arroz para dos o tres (éramos tres) y agregué salchichas de manzana y sidra y pimiento. ¡¡Riquísimo!! Lo comparto por si alguien busca inspiración para usar el consomé de la carcasa.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado:
- 1 vaso arroz
- 2 vasos y medio consomé
- 2 salchichas
- 4 ajitos tiernos
- 1/2 pimiento rojo
- 2 dientes ajo
- 1 cdta cúrcuma
- 1 tomate
- 1 bote pequeño garbanzos cocidos
- 1 cdta romero
- Al gusto sal y pimienta
- c/n aceite de oliva
Steps to make to make Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado
- Ponemos el horno a 200º. Sofreímos los ajitos en un poco de aceite de oliva. Cortamos el pimienta en tiras. Retiramos los ajitos y sofreímos el pimiento. Aunque tarde un poco más, me gusta hacerlos a fuego medio- bajo. Cuando estén hechos a nuestro gusto, reservamos con los ajitos. Pongo un papel de cocina sobre el plato para empapar aceite.
- Calentamos el consomé en el microondas o en un cazo. Echamos un poco más de aceite en la sartén y sofreímos los dientes de ajo. Agregamos el arroz y sofreímos un par de minutos (me acabo de dar cuenta que no hice foto de eso). Echamos el arroz y los ajos a la cazuela. Cuando esté hirviendo el consomé, lo agregamos con los ajitos.
- Echamos los garbanzos, colocamos el pimiento y las salchichas peladas y en trozos.
- Finalmente colocamos las rodajas de tomate, echamos el romero e introducimos la cazuela en el horno. Cuando vuelva a hervir el caldo, bajamos a 180º y lo dejamos 20 minutos. ¡Y listo!
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a bit basically spicy, you can make simple changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes promptly. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to discover them however just if you understand some basic food preparation strategies.
This isn't a complete guide to quick and easy lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Quick Arroz al horno con consomé de sobras de pavo asado. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment